Vi söker en redovisningskonsult

J-Å Gross Revisionsbyrå AB har bedrivit verksamhet sedan 1985. Vårt kontor ligger i centrala Göteborg och våra kunder finns i huvudsak i Västra Götalandsregionen.

Vi behöver nu förstärka vårt kontor med en redovisningskonsult, som gärna får ha erfarenhet av bokslut.

Arbetsbeskrivning

Har du eftergymnasial utbildning inom ekonom, brinner för service och vill utvecklas? Du kommer att ingå i vår redovisningsgrupp som idag består av två redovisningskonsulter. Vi har ett nära samarbete med varandra samtidigt som vi ansvarar för våra egna uppdrag. Vi söker en person som kan arbeta självständigt med löpande redovisning, upprättande av bokslut och årsredovisningar, inkomstdeklarationer, rådgivning och kontakt med kunder. Du kommer att ha eget ansvar över små-och medelstora företag.

Vår företagskultur kännetecknas av samarbete, arbetsglädje och servicemedvetenhet. Våra anställda vidareutbildas kontinuerligt inom redovisning, revision, skatter, juridik m.m.

Bakgrund

Du har något eller några års erfarenhet av att ha arbetat med ekonomi/redovisning och känner dig trygg i dina kunskaper. Du ser dig som en kommunikativ, serviceinriktad, självständig och energiskapande person med en känsla för struktur och ordning. Önskvärt är även om du är intresserad av utveckling och digitalisering och kan vara en lagspelare i vårt arbete mot framtiden.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan då vi gör ett löpande urval. Din ansökan skickar du till info@grossrev.se. Sista ansökningsdatum 2018-11-15.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att maila till karin@grossrev.se eller ring till 031-81 72 60.

Välkommen med din ansökan!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *