Vår byrå


J-Å Gross Revisionsbyrå AB har bedrivit verksamhet sedan 1985. Vårt kontor ligger i centrala Göteborg och våra kunder finns i huvudsak i Västra Götalandsregionen.

Den lilla byråns personlighet och kostnadseffektivitet finns hos oss. Vi kan samtidigt erbjuda experthjälp genom vårt nätverk med de bästa rådgivarna inom juridik och skatter. Vi vänder oss framförallt till små och medelstora företag i västra Sverige. Våra kunder finns representerade inom de flesta branscher

Vi är en personlig och engagerad byrå med en personalstyrka om ca 8 personer. Vi strävar efter att hålla kontinuitet i uppdragen, för att medarbetarna ska få chans att lära sig kundföretagen, samt att kundföretagen ska ha en och samma kontakt hos oss från år till år.
Vår servicepolicy garanterar dig en snabb kontakt med oss.

Vi har samtliga eftergymnasial utbildning och vidareutbildas kontinuerligt inom redovisning, revision, skatter, juridik m.m.

Vår erfarenhet finns från det lilla enmansföretaget till det större företaget med hundratals anställda. Erfarenheten spänner över de flesta branscher. Sammanlagt har vi ungefär 100 års erfarenhet inom ekonomi.


Medlem i FAR


J-Å Gross Revisionsbyrå AB är medlem i branschorganisationen för revisorer, rådgivare och redovisningskonsulter. Läs mer här

Boka ett möte med oss!

Har du frågor eller funderingar kring ditt företags ekonomi?

Kontakta oss
Boka möte